Wednesday, September 24, 2008

mcm2 ler aqif nih..

sejak dah nak masuk 10 bln nih mcm2 ler perangai aqif buat..lasak nyer bukan main..ishhh..abis sumer org dia gigit, mentang2 ler gigi dah ada 6 yeh...

skarang ni x payah la susah nak kemas2 umah sbb aqif boleh tlg kemaskan..hehehehe

abis sumer apa yg ada atas meja aqif tlg clear kan..



ampai kn helmet n songkok ayah pn aqif nak pakai..adoiyaiii aqif oiii....

kalau x bg siap la menjerit..memberontak ler tuh..layannnn la aqifff...

Monday, September 22, 2008

bestnyer dapat naik troli..



sll kalau g memana mesti letak aqif dlm stroller, ntah naper la ari tu tahap dewa nyer kemalasan nk mengangkut aqif nyer stroller, so try ler nak letak dia dok dlm troli..ingat kn dia x suker..rupernyerrrrr....

tngk ar reaksi muka dia yg suker sngt tuh..



siap senyum2 meleret lg..pas ni kalau nak g shopping leh ler dok dlm troli jer eh aqif..senang umi..hehehe ;-)







Friday, September 19, 2008

first time..


salam..ni first time wni create blog..sblm ni tngk kengkawan punyer jer..jeles tau..pas ni rerajin ler meng updated blog ni yer wni..chaiyok