Sunday, March 29, 2009

kita citer satu satu

dah seminggu try sign in tp x le, x tau la apa masalah nye..

try ari ni bole la plak kan, tp mood x dok..huhu

ada seminggu citer tetunggak..

so kita mula la dr weekend minggu lepas..

tp kena tunggu la angin rajin dtg..;-)

Wednesday, March 18, 2009

bERdUA dENGANmu..;-)

kata smalam beday hubby kan..so wni paksa hubby g lunch be-2..hihi..hubby pn redha je la kan..
so kitorang g lunch kt secret recipe kt sogo..
beday boy tgh tngk2 menu nak mkn aper..
so kitorang pilih mkn yg nih..ada promosi lagik..rm9.90..ada black pepper chicken chop ngan nasik..kenyang sngt sbb ada nasik..
sementara tnggu mkn sampai, snap2 gambar..hihi tp apsal pp ko tembam sngt wni?? wni dah demok ker?? ahak..
hubby tgh temenung..apa yg d tenungkan pn x tau ler..tenung masa dpn ke abg?? hik..
cubaan amek gambar ber-2 yg x berjaya, muka hubby nmpk separuh jek..

sampai licin hubby mkn, x breakfast lg kot..tp wni yg dah breakfast pn mkn licin gak..haha..apakah?? maknanye sedap la..hihi..coverline..padahal kuat mkn..;-)

penutup adalah kek coklat indulgence..sila la terliur sbb wni pn terliur tngk gambar nih..hik~~

Tuesday, March 17, 2009

hAppY bIRTHDAY sAYANG..


HaPPy BirtHDay To My Beloved HuBBy


MuhAMAD aDAM b. mAT fUZI


** semOgA abG DipanJang Kan Umur

** dImURAHKan Rezeki

** semoga AbG bAHGiA dUNIA & AkhiRat


IkhLas Dari,


WanIE & aQIF


umi mintak maaf sayang...

kesian wni tngk aqif, merah kepala terantuk dalam kereta..x tau la kena kt mana..

tau2 dah nangis jek..

masa tu wni bwk keter s'ri, nak alek umah PIL, hubby plak bwk motor, aqif ni kan mana tau dok diam, dia asyik g depan blakang..

wni pn slow je masa tu, brek pn hati2 je sbb takut aqif jatuh kan..last2 jatuh gak..cian tngk dia nangis..

umi mintak maaf sayang..umi x sengaja..


ampai je umah tngk dah merah..terus tuam n letak minyak gamat..so kurang ar sikit..
hubby ckp kalau camni nak kena letak aqif dlm car seat dia alek..masalahnya nak ker??? aduh pening kepalo tau camnih..



sedangkan wni pgg pn x bole dok diam, ni plak nak letak dia dlm car seat tu kan..huh..pikir 2 kali..

so langkah bejaga2 skarang nih, wni mmg x bole bwk keter s'ri kalau x dok sape pgg aqif..

biasala baya2 aqif ni kan tgh nak blajar mcm2, tu yg x reti dok diam tu, sumenye dia nak pgg..

so, pengajaran buat umi..

Friday, March 13, 2009

emo..emo..emosiiii..;-(

rasa cam nak jerit kuat2..bole x?? emmm..

tension sngt....arrgggg..

rasa nak nangis gak..sedih ar...;-(

rasa cam nak dating ngan hubby..bwk aqif jenjalan skali..tp bole ke kurang tekanan nih???

YA ALLAH YA TUHANKU JADIKAN LAH HAMBAMU NI SEORANG YG SABAR, TABAH KAN HATINYA UTK MENGHADAPI DUGAAN2 HIDUP INI..AMIN

**walaupn wni tau wni bkn la seorang kuat utk hadapi dugaan hidup ini
**aku hanyalah manusia biasa yg x lari dr melakukan kesilapan
** ada ke org yg sngt sempurna dlm idup nih???

**rindu la saat2 lahirkan aqif dl**

**"keluarga bahgia ku"**

Tuesday, March 3, 2009

TSN/TSC aNNUAL dINNER..

ni citer ari sabtu sbnrnye tp aru la nak update..hihi..
x kesempatan sbnrnye nak bukak blog..blog kwn2 pn x sempat nak jengah lg nih..

sbnrnye dinner start kul 8..dah nama pn committee kan so, kena la dtg awal konon nye..
wni pn ckp kt hubby nak kena ada sana sblm kul 6 sbb nak prepare susun2 hadiah sume..
sblm hubby antar g hotel, kitorang g kedai kak andam masa wni kawin dl, nak mekap2 sikit..haha..x salah kan sesekali over..
so siap2 kt sana skali n turun je dr kedai kak andam tu, ujan turun punye la lebat, nasib baik jln x jem..dah la wni lambat okehhh..haha..nasib baik member2 committee lain tlg cover susun kan hadiah..hihi..tq sume..ahaa..
otw dlm keter hubby nak hantarkan..tq hubby..wahh bodek ada makna ker??

ops..lupe lak nak bg tau, dinner ni kt hotel legend sblh the mall tu..sbbkan ampai awal, org pn x dok lg..posing2 dl la kan..

dinner mlm tu siap kena buat performance lg..ahaa, dah la kitorang x ckp masa nak training kan..ada plak yg dah last2 minit tarik diri..emmm tepaksa la kitorang tukar plan lain..buat persembahan lain plak..kitorang buat fashion show tp kitotang mix n match brg2 recycle..apa je ada depan mata kitorang pakai..mmg happening la mlm tu wehh sbb sume sporting kan..lantak la apa org nak kata..
yg tekilan nye kitorang kalah 1 mata jek..adoyai..x pe la bkn rezeki nama nye kan..;-)

pas nak abis buat performance amek gambar kaki buat kenangan, ni kaki org yg buat performance n sporting jek tau..hihi..

sblm balik kena la pose dl..atas stage ni, kerusi sume bersepah sbb sblm tu amek gambar reramai..

kamilah committee..masa ni sume dah menggelupur lapar wehhh..kitorang dapat mkn masa mula2 je..pastu dah sibuk arrange kan game n siap2 utk buat performance..cian kt kitorang kan..

mkn still ada lg kt meja tp air x dok..haaa kalau tecekik caner kan..hihi

hubby amek dlm kul 12, g tapau dl aru alek umah..huhuhhhh penat tp besttt..ar..enjoy!!