Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..

dikesempatan ini kami sekeluarga memohon maaf andai terkasar bahasa, terlanjur kata, tersalah bicara

buat yang pulang ke kampung halaman..berhati-hati la di jalan raya..ingatlah orang yang tersayang..

nampaknya blog ni pun dah mood cuti, ntah bila lagi la nak update..insyaallah kalau takde aral melintang petang raya pertama kami sekeluarga akan balik ipoh (kampung opah en. adam)..doakan semoga perjalanan kami selamat pergi dan pulang..insyaallah..

korang yang makan ketupat rendang di pagi raya jgn lupa kat wni ek..hehe..

ikhlas dari,
adam, , aqif

Thursday, September 2, 2010

22 ramadhan..

pagi-pagi lagi dah sms en. adam bagi tahu nak makan nasi lemak kat ct garden, kg baru..alah, yang tepi dewan kelab sultan sulaiman tu..

en. adam cakap okeh, ptg ni (semalam la tu) kita berbuka kat sana..

yehhhh..

dah rasa2 kat tekak dah nih..lambatnya la masa berjalan..haha..kalau dah teringin tu kan..

aqif berbuka ikut time sabah sarawak..;)
sekali time tengah ari tu ntah angin apa yang datang..tiba2 je rasa tak nak pegi..terus cancel, bagi tau en. adam lain kali je la pegi..
biasa la, angin orang ngandong kan, bkn bole buat kira..kejap nak, kejap tak nak..
tapi time ambik wni balik kejer semalam, en. adam ajak jugak pegi berbuka kat sana..takut kang kempunan plak kan..;) tq en. adam
kalau dah ada rasa teringin, makan pun rasa sedappppp la sangat2 nasi lemak tu kan..padahal biasa2 je..haha
kitorang ambik lauk telur puyuh, kentang goreng, sambal sotong & ayam goreng..
ayam goreng dia sedap la..teliur plak teringat..nyum nyum..
en. adam, nnti kita repeat lagi ek..hehe..;)

Wednesday, September 1, 2010

layan fb dulu la..

baru pas bangun tido terus duduk mengadap laptop..layan fb uolsss..

hahahaha..

ikut peredaran zaman betul budak2 zaman sekarang ni..

note : perasan tak, mouse tu tak pasang kat laptop, tp aqif beria la menekan mouse tu..ahak~