Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..

dikesempatan ini kami sekeluarga memohon maaf andai terkasar bahasa, terlanjur kata, tersalah bicara

buat yang pulang ke kampung halaman..berhati-hati la di jalan raya..ingatlah orang yang tersayang..

nampaknya blog ni pun dah mood cuti, ntah bila lagi la nak update..insyaallah kalau takde aral melintang petang raya pertama kami sekeluarga akan balik ipoh (kampung opah en. adam)..doakan semoga perjalanan kami selamat pergi dan pulang..insyaallah..

korang yang makan ketupat rendang di pagi raya jgn lupa kat wni ek..hehe..

ikhlas dari,
adam, , aqif

No comments: