Friday, December 3, 2010

tunggu masa je..

salam..

lama betul blog ni tak berupdated..bkn apa, kt opis dah tak bole nak online..harap kat umah je..tapi kalau dah balik umah almaklum je la nak online ni..

weekend plak ada je hal..dgn keadaan yang tak mengizinkan skarang ni..

alhamulillah, wni dah 36 weeks ++..tnggu masa je ni..kalau ikut sejarah aqif dulu cepat 3 minggu..

sekarang ni pun dah start sakit2..on off..kejap ok kejap sakit, tak beria2 sngt..tu yang tak larat tu..

skarang ni pn dah start cuti, tak larat la nak pegi kejer..dgn opis pn skarang busy sngt2, biasa la hujung tahun kan..;)

esok ada checkup baby lagi..en. adam pn dah tak sabar sngt2 nk jumpa baby..wni lagi la..hehe;)
abg aqif lagi la..ari2 dok cium perut wni..nak sayang adik katanya..hehe cute je..nmpk cam syg adik dia nanti..tapi baby dah keluar nnti tak tau la kan..dah adik dia mesti la sayang, tul x? ;)

cuma tak bole pecaya je la nak tinggal dia dgn adik, buatnya dia picit2 adik dia..haihhh, bukan nya dia paham kan..

aqif pun dah bnyk cakap sekarang..seronok je layan dia cakap..cam orang tua kalau bercerita dannnnn tak bole simpan rahsia okeh..abis sume dia nak citer kat org..

ok la, dah dok kat umah ni, harap2 rajin la update blog kan..haha..;p


No comments: